Mange køber ikke økologisk, fordi de mener det er for dyrt. MEN, den tid er ovre.. Ihvertfald hvis du kan optimere dine køb…

Hver 2. søndag i måneden har bilka 25% rabat på økologi… Det er en ekstrem stor besparelse. Især hvis du satser på, at købe kød, pålæg osv. som kan fryses ned… 

OG, udover at gøre det billigere, har Bilka to go, også gjort det meget nemmere…

Køber du over Bilka to go inden kl. 10 om formiddagen kan du hente i “drive in” efter kl. 14. Nemt??

Næsten for nemt. Vi skulle selvfølgelig prøve det. Så vi købte fra bilka to go, kørte ud og fandt frem til “drive in”, tastede vores telefonnummer og blev henvist til en parkeringsplads. 3 minutter senere (Sådan ca) kom der en ung gut ud med en rullevogn og fyldte bagagerummet til bristepunktet… 

Det koster selvfølgelig… HELE 29 kroner… Men jeg tør vove at påstå de er sparet en 10-20gange for vores vedkommende. og 29kr er intet, i forhold til, hvad jeg ville være villig til at betale for at slippe for turen igennem butikken med min shoppe-glade kæreste, for slet ikke at nævne de lange køre efterfølgende..

Kvaliteten bliver ikke dårligere af dette, det er bare et koncept de har stablet på benene, og sikke en tid at gøre det i…

Du kan selvfølgelig også handle i Bilka to go alle andre dage på ugen, men lige denne dag,er der store besparelser på økologi. Konceptet har faktisk kørt siden 2016, men det er overraskende hvor Få folk der egentlig kender til det.

Du finder hele herligheden HER

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here